Αντιγήρανση

Μεσοθεραπείες αντιγήρανσης

Η μεσoθεραπεία αποτελεί μία μη επεμβατική λύση για την αντιμετώπιση πληθώρας αισθητικών προβλημάτων. Επιτυγχάνεται μέσω της διέγερσης της μεσαίας στοιβάδας του δέρματος (χορίο) με τους μικροτραυματισμούς, ενώ ταυτόχρονα γίνεται έγχυση μίας θρεπτικής ουσίας.

Η μεσοθεραπεία προσφέρει εντυπωσιακά και φυσικά αποτελέσματα. Αναζωογονεί πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ, χέρια και μειώνει σημαντικά τις ρυτίδες, απαλείφει τις ραγάδες, χάρη στη βαθιά ενυδάτωση. Προσφέρει σύσφιξη, αντιοξειδωτική προστασία και προστασία από την περιβαλλοντική φθορά. Εάν συνδυαστεί με ουσίες που συμβάλλουν στην μείωση του ανεπιθύμητου τοπικού πάχους ενεργοποιεί τη διαδικασία της ρευστοποίηση λίπους (λιπόλυσης) και αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας.

Η εφαρμογή της μεσoθεραπείας γίνεται είτε με την πλέον σύγχρονη τεχνική dermapen (ανώδυνες μικρο-ενέσεις) είτε με τον κλασικό ενέσιμο τρόπο. Στόχος, η ενεργοποίηση του οργανισμού μέσω μικροσκοπικών τραυματισμών, ώστε ο ίδιος να αντιδράσει παράγοντας κολλαγόνο και ινώδη ιστό, τα οποία αποτελούν δομικά και στηρικτικά στοιχεία του δέρματος.

               Μεσοθεραπείες που εφαρμόζονται στο Κέντρο Profile

Θρεπτικές ουσίες για μεσοθεραπεία που χρησιμοποιεί η Πλαστικός Χειρουργός Γ. Χόρτη, είναι:

  • Η αυτόλογος μεσοθεραπεία με prp στην οποία χρησιμοποιείται 1-2 φιαλίδια από το δικό σας αίμα. Μετά τη φυγοκέντρηση στο Ιατρείο μας, λαμβάνουμε το πλάσμα, το εμπλουτίζουμε με θρεπτικά συστατικά και το εγχύουμε κατά τη μεσοθεραπεία.
  • Μεσοθεραπεία με βλαστοκύτταρα η οποία αποτελεί την πιο σύγχρονη και πλέον ισχυρή μη χειρουργική θεραπεία προσώπου και εφαρμόζεται αποκλειστικά από πλαστικούς χειρουργούς.

Όλες οι μεσοθεραπείες του Κέντρου PROFILE είναι δοκιμασμένες διεθνώς, απόλυτα ασφαλείς θεραπείες με πιστοποιημένα υλικά. Δεν υπάρχει κίνδυνος να δημιουργηθούν καταστάσεις μη αναστρέψιμες. Με την εφαρμογή τους κάθε άτομο νικά τη φθορά. Εάν διακοπούν, από το χρονικό αυτό σημείο και μετά, αρχίζει εκ νέου η φυσιολογική γήρανση του δέρματος.

Δείτε αναλυτικά πληροφορίες για το πώς γίνεται η μεσοθεραπεία στο Κέντρο μας και για την τεχνική dermapen,
Καλέστε μας:
2310 424 934 & 5

 

Ρωτήστε μας:

     

    Συμβουλευτείτε μας:
    ONLINE ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΜΕΣΩ SKYPE