ΡΥΤΙΔΕΣ ΜΕΣΟΦΡΥΟΥ – ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ

Οι ρυτίδες στο μεσοφρύου είναι αποτέλεσμα της συνεχούς κίνησης των μυών οι οποίοι με τη σύσπαση τους, κινούν τα φρύδια προς το κέντρο. Το χαμόγελο, το συνοφρύωμα, γκριμάτσες και άλλες ασυναίσθητα επαναληπτικές εκφράσεις του προσώπου κάνουν αυτές τις ρυτίδες πιο εμφανείς. Με το πέρασμα του χρόνου και καθώς χάνει το δέρμα την ελαστικότητα του λόγω της μειωμένης παραγωγής κολλαγόνου, οι συσπάσεις μετατρέπονται σε μόνιμες ρυτίδες. Υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν την εμφάνιση των ρυτίδων στο μεσόφρυο, όπως είναι ο ήλιος, τα γονίδια, το κάπνισμα, η διατροφή κ.α.

Σε ορισμένες περιπτώσεις που υπάρχει έντονη κινητικότητα λόγω της δράσης του πυραμοειδούς μυ που έλκει τα φρύδια προς τη μύτη, δημιουργείται και μία οριζόντια ρυτίδα στην κορυφή της μύτης.

ΡΥΤΙΔΕΣ ΜΕΣΟΦΡΥΟΥ – ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ

Οι συσπάσεις αυτές του προσώπου εμφανίζονται σε όλες τις ηλικίες αλλά δεν είναι μόνιμες.

Η ηλικία κατά την οποία κάνουν την εμφάνιση τους οι πρώτες ρυτίδες του μεσόφρυου και το δέρμα μπαίνει στη διαδικασία της γήρανσης είναι η ηλικία των 20 ετών, καθώς από αυτή την ηλικία και έπειτα αρχίζει σταδιακά να μειώνεται η παραγωγή του κολλαγόνου από τον οργανισμό. Το μεσόφρυο λοιπόν που ανήκει στις ρυτίδες έκφρασης αρχίζει να κάνει την εμφάνιση του μετά τα 20 χρόνια.

Οι μέθοδοι που εφαρμόζονται για τη λείανση των ρυτίδων του μεσόφρυου είναι αναίμακτες και ανώδυνες. Διαθέτουμε υπερσύγχρονο εξοπλισμό για thermage ματιών και plexr βλεφαροπλαστική που λειαίνει και τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια. Η Πλαστικός Χειρουργός Γεωργία Χόρτη μετά από κλινική εξέταση, θα σας προτείνει εξατομικευμένα την καλύτερη για εσάς.

Καλέστε μας:
2310 424 934 & 5

 

Ρωτήστε μας:

     

    Συμβουλευτείτε μας:
    ONLINE ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΜΕΣΩ SKYPE