ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ

Μπορείτε να προλάβετε τη γήρανση των βλεφάρων και των σχηματισμό ρυτίδων γύρω από τα μάτια, το γνωστό «πόδι της χήνας». Ιδιαίτερα καθώς οι θεραπείες που σας προτείνουμε, προσφέρουν σφριγηλό και υγιές δέρμα σε όλο το πρόσωπο. Η καθυστέρηση των θεραπειών αυτών σε άτομα με «προδιάθεση» γρήγορης χαλάρωσης και βλεφαρόπτωσης, οδηγεί σε βλεφαροπλαστική σε μικρότερες ηλικίες.

Η μεσoθεραπεία αποτελεί μία μη επεμβατική λύση για την αντιμετώπιση πληθώρας αισθητικών προβλημάτων. Επιτυγχάνεται μέσω της διέγερσης της μεσαίας στοιβάδας του δέρματος (χορίο) με τους μικροτραυματισμούς, ενώ ταυτόχρονα γίνεται έγχυση μίας θρεπτικής ουσίας.

Η μεσοθεραπεία προσφέρει εντυπωσιακά και φυσικά αποτελέσματα. Αναζωογονεί πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ, χέρια και μειώνει σημαντικά τις ρυτίδες, απαλείφει τις ραγάδες, χάρη στη βαθιά ενυδάτωση. Προσφέρει σύσφιξη, αντιοξειδωτική προστασία και προστασία από την περιβαλλοντική φθορά. Εάν συνδυαστεί με ουσίες που συμβάλλουν στην μείωση του ανεπιθύμητου τοπικού πάχους ενεργοποιεί τη διαδικασία της ρευστοποίηση λίπους (λιπόλυσης) και αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας. Στόχος, η ενεργοποίηση του οργανισμού μέσω μικροσκοπικών τραυματισμών, ώστε ο ίδιος να αντιδράσει παράγοντας κολλαγόνο και ινώδη ιστό, τα οποία αποτελούν δομικά και στηρικτικά στοιχεία του δέρματος.

Μεσοθεραπείες

Θρεπτικές ουσίες για μεσοθεραπεία που χρησιμοποιεί η Πλαστικός Χειρουργός Γ. Χόρτη, είναι:

Μεσοθεραπείες Αντιγήρανσης - Κέντρο Βλεφαροπλαστικής - ΘεσσαλονίκηΗ απλή μεσοθεραπεία με “κοκτέιλ”  υαλουρονικού και βιταμίνες. Χρησιμοποιούμε τα πρωτοποριακά μη διασταυρωμένα υαλουρονικά.

 

Η αυτόλογος μεσοθεραπεία με prp στην οποία χρησιμοποιείται 1-2 φιαλίδια από το δικό σας αίμα. Μετά τη φυγοκέντρηση στο Ιατρείο μας, λαμβάνουμε το πλάσμα, το εμπλουτίζουμε με θρεπτικά συστατικά και το εγχύουμε κατά τη μεσοθεραπεία.

 

Μεσοθεραπεία με βλαστοκύτταρα η οποία αποτελεί την πιο σύγχρονη και πλέον ισχυρή μη χειρουργική θεραπεία προσώπου και εφαρμόζεται αποκλειστικά από πλαστικούς χειρουργούς.

 

Όλες οι μεσοθεραπείες του Κέντρου PROFILE είναι δοκιμασμένες διεθνώς, απόλυτα ασφαλείς θεραπείες με πιστοποιημένα υλικά. Δεν υπάρχει κίνδυνος να δημιουργηθούν καταστάσεις μη αναστρέψιμες. Με την εφαρμογή τους κάθε άτομο νικά τη φθορά. Εάν διακοπούν, από το χρονικό αυτό σημείο και μετά, αρχίζει εκ νέου η φυσιολογική γήρανση του δέρματος.

Τεχνική dermapen

Η τεχνική dermapen  έχει το πλεονέκτημα  ότι αποκλείει την πιθανότητα λάθους που και στα πιο έμπειρα χέρια μπορεί να ισχύσει εάν η εφαρμογή γίνει με το χέρι.

Η συσκευή ενσωματώνει 12 πολύ μικρά βελονάκια τα οποία ανοίγουν σύμφωνα με τη ρύθμιση, πολύ μικρές οπές σε βάθος από 0.25 έως 1,5 χιλιοστών κάτω από το δέρμα τις οποίες ο οργανισμός αντιλαμβάνεται ως μικροτραυματισμούς και ενθαρρύνει την φυσική παραγωγή κολλαγόνου και της ελαστίνης για να τους αντιμετωπίσει.  Μέσα από τα μικρά κανάλια που έχει δημιουργήσει ο μικροβελονισμός στο δέρμα, εγχύονται οι αυξητικοί παράγοντες οι οποίοι πυροδοτούν την παραγωγή και την συγκέντρωση του κολλαγόνου και της ελαστίνης.

Καλέστε μας:
2310 424 934 & 5

 

Ρωτήστε μας:

     

    Συμβουλευτείτε μας:
    ONLINE ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΜΕΣΩ SKYPE