ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗN ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΒΛΕΦΑΡΩΝ

Η ελάχιστα επεμβατική βλεφαροπλαστική αποτελεί τη μόνη λύση για άτομα με μεγάλη χαλάρωση βλεφάρων, με βλεφαρόπτωση που εμποδίζει ακόμη και την περιμετρική όραση. Προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα στην καθαρότητα του βλέμματος και στη συνολική όψη του προσώπου.

ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗN ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΒΛΕΦΑΡΩΝ

Επειδή πρόκειται για επεμβατική πράξη, η Πλαστικός Χειρουργός Γεωργία Χόρτη, με πολύ μεγάλη εμπειρία στην επεμβατική βλεφαροπλαστική, την προτείνει εξατομικευμένα μόνο όταν αποτελεί τη μοναδική αποτελεσματική λύση στην αντιμετώπιση του προβλήματος. Γενικότερα, η επεμβατική βλεφαροπλαστική εφαρμόζεται μετά τη μέση ηλικία. Ωστοσο, υπάρχουν και νεαρά άτομα που έχουν κληρονομική προδιάθεση στην πτώση των βλεφάρων, ή άτομα που η καριέρα τους στηρίζεται και στην εμφάνιση και μπορεί η επέμβαση να πρέπει να γίνει νωρίτερα. Θα πρέπει όμως άνδρες και γυναίκες υποψήφιοι για βλεφαροπλαστική, να γνωρίζουν ότι τα αποτελέσματά της διαρκούν περίπου 7-10 χρόνια και κατ΄ επέκταση, είναι σκόπιμο να εξαντλήσουν πρώτα τις μη επεμβατικές θεραπείες.

 

Με τη βλεφαροπλαστική δεν εξαφανίζονται οι πλαϊνές ρυτίδες των ματιών, αλλά η μείωση του βάρους του βλεφάρου που έπεφτε, συνδράμει ώστε να απαλυνθούν σημαντικά. Γι΄ αυτές τις ρυτίδες, εφαρμόζονται συμπληρωματικές μη επεμβατικές θεραπείες.

 

Με την βλεφαροπλαστική δεν αντιμετωπίζεται επίσης, η πτώση του δέρματος του μετώπου για την οποία μπορούν να εφαρμοστούν άλλες μη επεμβατικές θεραπείες όπως η τεχνική Plexr, ώστε συμπληρωματικά θα γίνει σύσφιξη του τμήματος πάνω από το σημείο της τομής της βλεφαροπλαστικής, μέχρι το φρύδι. Επίσης, μπορεί να συνδυαστεί με τη θεραπεία της ραδιοσυχνότητας Thermage.

 

Επεμβατικά, μπορεί να συνδυαστεί με Browlift μετώπου.

 

Συμπερασματικά:

Σε χέρια έμπειρου πλαστικού χειρουργού, η βλεφαροπλαστική αποτελεί επέμβαση ρουτίνας που διενεργείται με ασφάλεια και άριστα αισθητικά αποτελέσματα. Απαιτείται να έχει συμφωνηθεί μεταξύ ιατρού και ασθενούς το μέγεθος της επιθυμητής αλλά και της εφικτής διόρθωσης με βάση τα προσωπικά δεδομένα κάθε ασθενούς. Συχνά η ιατρός Γ. Χόρτη, βρίσκεται αντιμέτωπη με παλαιότερες προβληματικές επεμβάσεις υπερδιόρθωσης, λόγω έλλειψης εμπειρίας.

Καλέστε μας:
2310 424 934 & 5

 

Ρωτήστε μας:

     

    Συμβουλευτείτε μας:
    ONLINE ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΜΕΣΩ SKYPE