ΑΡΧΟΜΕΝΗ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΒΛΕΦΑΡΩΝ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Η αρχόμενη χαλάρωση του δέρματος των βλεφάρων και του μετώπου, με τις πρώτες «δίπλες» και τις πρώτες ρυτίδες των ματιών, σας κινητοποιεί και σας αγχώνει! Αντιμετωπίστε τη χαλάρωση άμεσα, καθυστερώντας την έναρξη πιο επεμβατικών θεραπειών!

Μπορείτε και τώρα να απολαύσετε τα ευεργετικά αποτελέσματα των αντιγηραντικών θεραπειών, αλλά ίσως χρειάζεστε πιο ενισχυμένες μη επεμβατικές θεραπείες. Στο «Κέντρο Βλεφαροπλαστικής» είμαστε ειδικοί για να σας τις προτείνουμε εξατομικευμένα, μόνο και εφόσον τις χρειάζεστε, μετά από κλινική εξέταση.

ΑΡΧΟΜΕΝΗ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΒΛΕΦΑΡΩΝ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Η κλινική εξέταση επιτρέπει στην ιατρό να εκτιμήσει εάν η χαλάρωση και το περίσσιο του δέρματος του άνω βλεφάρου οφείλεται σε απώλεια ελαστικότητας του μετώπου ή στην πτώση των φρυδιών  και αντιστοίχως στο κάτω βλέφαρο εάν οφείλεται αποκλειστικά στην παρουσία λίπους.

Αναλόγως των αιτίων που προκαλούν τη χαλάρωση, πριν από την εφαρμογή αναίμακτης βλεφαροπλαστικής, μπορεί να έχουν εντυπωσιακά αποτελέσματα που θα αποκαταστήσουν τη βλάβη και θα καθυστερήσουν τη γήρανση, θεραπείες όπως:

Καλέστε μας:
2310 424 934 & 5

 

Ρωτήστε μας:

     

    Συμβουλευτείτε μας:
    ONLINE ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΜΕΣΩ SKYPE