ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΤΩΝ ΒΛΕΦΑΡΩΝ

Γυναίκες και άνδρες, δικαιούνται ένα ξεκούραστο, φωτεινό βλέμμα, χωρίς πτυχώσεις και ρυτίδες. Η Αισθητική Ιατρική, έχει εξειδικευθεί στον τομέα αυτό με ειδικές θεραπείες και ειδικό εξοπλισμό. Μετράει πάντα η εμπειρία, διότι σε κάθε μικρή ή μεγάλη θεραπεία, πρέπει να διασφαλίζεται άριστο αποτέλεσμα χωρίς επιπλοκές.

Συχνά με ρωτούν για τη βλεφαροπλαστική, άτομα που δεν τη χρειάζονται και μπορούν να την αποφύγουν για πολλά χρόνια, εάν εφαρμόσουν θεραπείες προληπτικής αντιγήρανσης ή ενέσιμες θεραπείες ( fillers) με εντυπωσιακά αποτελέσματα, ώστε να αποφύγουν την πρώτη χαλάρωση.

Με εμπειρία 25 χρόνων στη χειρουργική βλεφαροπλαστική, αλλά και με τον επαναστατικό εξοπλισμό PLEXR για αναίμακτη βλεφαροπλαστική, σας διαβεβαιώ πώς δεν είναι όλα για όλους, όπως συχνά παρουσιάζονται. Εμείς εφαρμόζουμε όλες τις θεραπείες, γι΄ αυτό και σας προτείνουμε εξατομικευμένα, τη θεραπεία που πραγματικά έχετε ανάγκη.

Η χαλάρωση του βλεφάρου

Plexr

Δύο είναι οι λόγοι που προκαλούν χαλάρωση των βλεφάρων:

Η χαλάρωση του δέρματος του βλεφάρου

Η χαλάρωση του μετώπου, το οποίο πέφτοντας, ωθεί προς τα κάτω τα βλέφαρα.

Η βλεφαρόπτωση, δείχνει το πρόσωπο κουρασμένο ενώ εάν είναι μεγάλη, προκαλεί και προβλήματα ελλειμματικής όρασης. Υπάρχουν άτομα με βλέφαρα που έχουν προδιάθεση γρήγορης πτώσης και πρέπει να ενδιαφερθούν σε νεότερη ηλικία για τους τρόπους αντιμετώπισης, ώστε να γλιτώσουν μια βλεφαροπλαστική πριν από τα 50-55 έτη.

Υπάρχει βέβαια και η βλεφαρόπτωση που οφείλεται σε άλλα ιατρικά αίτια και απασχολεί ανθρώπους κάθε ηλικίας, ακόμη και παιδιά.

Πώς αντιμετωπίζεται η χαλάρωση του βλεφάρου

Η πρόληψη χαλάρωσης του δέρματος του μετώπου και του βλεφάρου, είναι η καλύτερη θεραπεία. Άλλες ενέσιμες θεραπείες της σύγχρονης Αισθητικής Ιατρικής, καθυστερούν σημαντικά την ανάγκη κάθε είδους βλεφαροπλαστικής.

Η αναίμακτη βλεφαροπλαστική plexr, αποτελεί μια επαναστατική τεχνική, την οποία προτείνουμε σε άτομα με μικρή ή μέτρια χαλάρωση και μπορούμε να τη συνδυάσουμε και με άλλες αντιγηραντικές θεραπείες. ‘Όταν σας προτείνουν μια τέτοια θεραπεία ενώ υπάρχει ήδη μεγάλη βλεφαρόπτωση, τότε μη περιμένετε οριστική λύση στο πρόβλημά σας.

Επιλέξτε την χειρουργική βλεφαροπλαστική την οποία εμείς συστήνουμε σε άτομα άνω των 50- 55 ετών ή αυτών που πραγματικά την έχουν ανάγκη και ενίοτε «αξιοποιούμε» την επέμβαση και για συμπληρωματικές διορθωτικές επεμβάσεις σε ένα χειρουργείο!

Ενημερωθείτε αναλυτικά για την κάθε φάση φροντίδας των βλεφάρων σας και επισκεφθείτε μας για μία εξατομικευμένη κλινική εξέταση.

Καλέστε μας:
2310 424 934 & 5

 

Ρωτήστε μας:

     

    Συμβουλευτείτε μας:
    ONLINE ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΜΕΣΩ SKYPE